See privaatsuspoliitika annab teavet teie isikuandmete töötlemise kohta seoses meie teenustega.

Isikuandmete vastutav töötleja on piiratud vastutusega äriühing UAB Bio Sala, juriidiline aadress P. Lukšio g. 32, Vilnius, Leedu Vabariik, registrikood: 301608656 (edaspidi „meie“).

Kontaktinfo
Isikuandmete töötlemisega seotud küsimuste korral võite meiega ühendust võtta järgmistel viisidel:

  • Kirjutades e-posti aadressile: [email protected]
  • Helistades: +372 668 2646
  • Posti teel: P. Lukšio g. 32, Vilnius, Leedu Vabariik

Allpool on teave isikuandmete töötlemise eesmärkide ja selle õigusliku aluse kohta.

Kauba müük ja kohaletoimetamine
(Andmetöötluse õiguslik alus – nõusolek ja õigustatud huvid)

Isikuandmeid töödeldakse, et tagada veebipoe toimimine, samuti kauba müük ja tarnimine klientidele.

Täiendavaid isikuandmeid võidakse töödelda, kui olete loonud meie veebipoes registreeritud profiili. Sellisel juhul salvestatakse varasemate ostudega seotud isikuandmed.

Meeldetuletus puuduliku tellimuse kohta veebipoes
(Andmetöötluse õiguslik alus – õigustatud huvid)

Kui alustate tellimust, kuid ei lõpeta seda, võime saata teile 72 tunni jooksul tehnilise toe e-kirja. Andmetöötluse eesmärk on veenduda, et teid ei takistanud tellimuse täitmisel tehnilised probleemid, mis tooksid kaasa tellimuse tühistamise.

Püsikliendiprogramm
(Andmetöötluse õiguslik alus – nõusolek)

Liitudes meie püsikliendiprogrammiga, nõustute oma andmete töötlemisega, mis on vajalik täiendavate allahindluste ja boonuste jaoks ning võimaluste loomiseks ostude eest kingitusi võita.

Püsikliendiprogrammi liikmeks saamiseks palume tutvuda programmi tingimustega ja täita ankeet. Püsikliendiprogrammis osalemisega seotud andmetöötlusprotsesside kohta leiate lisateavet jaotisest „Püsikliendiprogramm”.

E-postiga saadetavad uudised
(Andmetöötluse õiguslik alus – nõusolek)

Soovides saada teavet uudiste ja eripakkumiste kohta nõustute oma e-posti ja/või telefoninumbri töötlemisega, mis on vajalik värskeima teabe saatmiseks. Tellimuse saate igal ajal tühistada, minnes oma profiili jaotisse „Uudiskirja seaded” ja klõpsates lingil „Telli uudiskiri”.

Teatame, et vastavalt seadusele võime saata äriteateid ka ilma nõusolekut saamata, kui e-posti aadress saadi tehingu raames.

Võtke meiega ühendust
(Andmetöötluse õiguslik alus – õigustatud huvid)

Meiega ühendust võttes nõustute, et töötleme teie nime, e-posti aadressi, telefoninumbrit ja muud vabatahtlikult antud teavet. Võime teie andmeid töödelda maksimaalselt 2 kuud alates kättesaamise kuupäevast.

Andmete säilitamise periood

Teie andmete säilitamise kestus sõltub töötlemise eesmärgist ja õiguslikust alusest ning selle määravad:

  • Eesti Vabariigi ja Euroopa Liidu õigusaktides määratud isikuandmete säilitamise periood;
  • Aeg, mis on vajalik meie või teiste isikute õigustatud huvide, sealhulgas meie õiguslike huvide realiseerimiseks ja kaitsmiseks;
  • Aeg, mis on vajalik ostude teostamiseks, kohaletoimetamiseks ja ostude kohta info säilitamiseks;
  • Nõusoleku kehtivusaeg.

Kui olete registreeritud kasutaja, võidakse teie ostuajalugu kuni 5 aastat salvestada, et pakkuda juurdepääsu teie ostude teabele.

Isikuandmete edastamine kolmandatele isikutele

Isikuandmeid saadetakse ainult usaldusväärsetele kolmandatele osapooltele ja ainult vajalikus ulatuses. Andmeid edastatakse kolmandatele isikutele ainult järgmistel eesmärkidel:

  • Meie põhitegevuse tagamine, sealhulgas IT – süsteemide hooldus;
  • Teenuste osutamine, sealhulgas andmete edastamine teenusepakkujatele, pankadele ja makseteenuse pakkujatele;
  • Turundustegevus, sh turundusagentuurid ja turundusmeilide haldurid;
  • Õigusaktide rakendamiseks või õiguskaitseorganite nõudmisel;
  • Meie õigustatud huvide tagamiseks või kaitsmiseks, sealhulgas isikuandmete edastamine õiguskaitseorganitele ja juristidele.

Isikuandmete töötlemise koht

Küpsiseid kasutades võidakse teie andmed saata väljapoole EL/EMP piire, kui see on vajalik maksete haldamiseks või turunduseks. Isikuandmeid edastatakse väljapoole EL/ EMP piire vastavalt isikuandmete kaitsenõuetele ja vajalikele andmeturvameetmetele, näiteks sõlmides teenusepakkujatega ELi standardtingimustel lepinguid.

Küpsiste kasutamise kohta saate täpsemalt lugeda siit: Tingimused

Teie kohustused ja vastutus

Teie olete vastutav registreerimisel ja profiilis esitatud andmete õigsuse ning www.livin.ee veebipoes tehtud toimingute eest, samuti valeandmete, sealhulgas, kuid mitte ainult, vale tarneaadressi või mobiiltelefoni numbri esitamisest tulenevate tagajärgede eest.

Kui registreerimisandmed on kolmandatele isikutele kättesaadavaks muutunud, peate meid sellest kohe teavitama.

www.livin.ee kasutajate õigused:
Teie privaatsus on meile oluline, seega soovime, et teie andmeid säilitataks läbipaistval ja arusaadaval viisil.

Teil on õigus:

  • Saada teavet meie töödeldavate andmete kohta;
  • Taotleda oma isikuandmete parandamist.
  • Tühistada eelnev nõusolek;
  • Esitada vastuväiteid andmete töötlemisele, kui selleks on õigustatud huvi;
  • Taotleda andmete kustutamist (õigus olla unustatud);
  • Taotleda piirata andmete töötlemist;
  • Taotleda andmete ülekandmist.

Kui arvate, et rikume teie andmete töötlemisel isikuandmete kaitse seaduseid, võtke meiega otse ühendust. Usume, et suudame hajutada kõik teie kahtlused, rahuldada teie taotlused ja parandada tehtud vead.

Kui te pole meie pakutavate lahendustega rahul või arvate, et meie meetmed pole piisavad, on teil õigus esitada kaebus Eesti Vabariigi andmekaitseinspektsioonile (www.aki.ee).

www.livin.ee jätab endale õiguse igal ajal privaatsuspoliitikat muuta. Lisaküsimuste korral võtke meiega ühendust: [email protected]

leaf
Telli uudiskiri ning saa järgmiselt tellimuselt 10% soodustust